"
Willy Marthinussen | Hypnoterapi | Psykoterapi | Coaching

Hvordan virker onlineterapi?

Vi tilbyr selvsagt onlinekonsultasjoner. Dette er kommet for å bli for de aller fleste innen coaching og terapibransjen. Psykologer, Coacher, rådgivere, og helsevesenet benytter seg nå i stadig større grad av videosamtaler i sine timer med klienter/pasienter.

Øygarden Senter for Klinisk Hypnose var blant de aller første som tilbød hypnoterapi over nett. Resultatene har vært veldig gode og konsensus er at denne type videokonsultasjon og hypnose over nett virker minst like godt som en til en konsultasjoner live. Forskning viser også at denne formen for terapi er av minst like god kvalitet som ordinære besøk hos terapeut. Vi har tatt konsekvensen av dette og har nå kun tilbud om videokonsultasjoner og hjemmebesøk. Våre profesjonelle lyd og bildeoverføringer gir deg maks kvalitet. På denne måten blir det både enklere og billigere å nå oss. Ingen kø på vei til klinikk eller ubehag med knappe tidsressurser. All terapi blir gjort fra der du måtte ønske det enten du sitter hjemme i stua eller på hytten. Ja til og med om du trenger konsultasjoner når du er på jobbreiser, ferie eller av andre årsaker befinner deg i utlandet, er vi kun en internettforbindelse eller telefon unna for å støtte deg som klient.

Alle våre tjenester kan også bestilles som hjemmebesøk etter avtale!

Det eneste som kreves for denne type konsultasjon er en stabil internettlinje og en pc med lyd og kamera. Mange ønsker også å bruke facetime, eller telefonen sin fra der de måtte befinne seg og vi har til og med hatt klienter i hypnose fra jobb, hytte, feriesteder og i naturen.

Diskresjon og taushetsplikt er både en selvfølge og et lovpålagt hensyn vi tar på høyeste alvor. Som helsepersonell bunn for alle våre tjenester er vi underlagt et strengt lovverk som er med å sikre deg som klient. Vi minner også om at Hypnoterapi er underlagt lov om alternative tjenester og vi er registrert og medlem av godkjent organisasjon. Våre digitale behandlingsrom er sikret for innsyn og alle opplysninger behandles etter gjeldende lovverk med godkjente journalsystemer.

Ønsker du å bestille en gratis videokonsultasjon? Dette anbefaler vi alltid da du som klient kan få gode svar på om dette er noe for deg og dine utfordringer, samt få testet ut videosamtale som verktøy. Vi behandler alle typer utfordringer via videosamtale og det koster altså ingenting å få svar på om akkurat dine utfordringer kan behandles av oss. Klikk deg inn på bestill og book din gratis konsultasjon i dag!

Har du utfordringer i livet du gjerne vil prate med noen om? Vi hjelper mange til en bedre hverdag med hypnoterapi, coaching og samtaler

Facebook
Twitter
LinkedIn
© 2023 Øygarden Senter for Klinisk Hypnose. Utviklet av GetOnNet