"
Willy Marthinussen | Hypnoterapi | Psykoterapi | Coaching

Vi har utvidet vår kompetanse

Hypnoterapeut
Hypnoterapeut Willy Marthinussen

Nyhet! Vi har nå tatt videre utdannelse innen avansert hypnoterapi med Jill Wottoon.

Som Hypnoterapeut og Ergoterapeut utvider Øygarden Senter for Klinisk Hypnose stadig våre tilbud og kompetanse. Siste utvidelse i vår verktøykasse er Masterkurs i avansert hypnoterapi med Jill Wottoon. Jill er kjent over hele verden for sin spesialkompetanse innen hypnoterapi med løsningsfokusert psykoterapi som grunnmur for sine hypnoseintervensjoner. Denne kompetansen var en viktig utvidelse for Øygarden Senter for Klinisk Hypnose da den fyller mer samtalebaserte og løsningsfokuserte teknikker inn i de områdene som er viktigst for våre klienter.

Endring er ikke gjort på en dag selv om vi stadig opplever at våre klienter gjør viktige fremskritt allerede etter bare en enkelt time. Med ulike terapeutisk redskaper og avanserte hypnoseteknikker finner vi sammen med klientene våre den mest optimale veien videre når man er fastlåst i mønstre som har blitt automatisert. Enten det er utfordringer med fortid, nåtid eller fremtid trenger man noen ganger en veiviser i livet.

Bestill gjerne en gratis konsultasjon hos oss for å finne ut om være tjenester kan passe dine utfordringer. Vi behandler klienter over hele Norge trygt og effektivt gjennom videokonsultasjoner. I Bergen og omegn gjør vi også personlige hjemmebesøk. Vi kan også reise til andre deler av landet etter særlig avtale.

Vennlig hilsen Willy Marthinussen Hypnoterapeut

hypnoterapi
Øygarden Senter for Klinisk Hypnose tilbyr avansert hypnoterapi innen mange felt til våre klienter

Facebook
Twitter
LinkedIn
© 2024 Øygarden Senter for Klinisk Hypnose. Utviklet av GetOnNet